top of page

RESULTATEN

Big Z Athletes

Deze strijders zijn je al voor gegaan. Door de juiste begeleiding en 100% commitment van deze atleten, hebben zij hun doelen reeds met succes behaald en streven we inmiddels al weer naar de volgende doelen. Wil jij ook een succes verhaal net zoals deze atleten?

COACHING RESULTATEN

RICHARD SELTEN

POWERLIFTER -93KG

"Ik heb door Zorin echt zo f*cking

veel geleerd!"

Via instagram kwam ik in maart 2019 in contact met Zorin omdat ik nogal onder de indruk was van zijn prestaties en vroeg hem om een powerlift schema.

 

Al snel merkte ik dat ik sterker werd en gaf aan dat ik aan een powerlift wedstrijd mee wilde doen, we zijn gestart met Online Coaching en daar begon het avontuur voor mij eigelijk.

 

Ik heb door Zorin echt zo f*cking veel geleerd over de sport, technieken, herstel, voeding en trainingsmethoden. Zijn werkwijze is duidelijk en goed onderbouwd, hij kijkt goed naar wat jij als atleet nodig hebt en past zich daar op aan. We hebben veel contact waarin we vaak doorspreken wat wellicht anders of verbeterd kan worden en daar werken we dan ook gelijk aan, met resultaat!

WhatsApp Image 2021-11-24 at 16_edited.jpg

Afgelopen Oktober hebben we samen de SBD cup gedraaid, Zorin als mijn coach en ik dus mijn eerste wedstrijd! Een moment waar ik, onder begeleiding van Zorin, lang naartoe geleefd heb. Daar heb ik voor mezelf een mooi startpunt neer kunnen zetten met 9/9 beurten, een mooi totaal en een onwijs dikke ervaring. En de begeleiding van Zorin waar ik op die dag van heb mogen genieten was écht leip!

 

Ik denk dat wij samen voor mij als atleet een mooie basis neer hebben kunnen zetten, waar we nog lang op verder kunnen bouwen en waarmee we in de toekomst nog veel wedstrijd mee kunnen pakken.

 

Thanks maat!

VRAGEN OF OPMERKINGEN?

NEEM CONTACT OP!

Heb je een vraag over Online Coaching, wil je een afspraak maken voor een PT sessie of heb je een andere vraag?

E zorin@hotmail.nl

  • Instagram
ca80c966-0485-4865-ab4e-8cf5de266e59.jpeg
bottom of page