top of page

RESULTATEN

Big Z Athletes

BART ZEILSTRA

NEDERLANDS KAMPIOEN POWERLIFTEN 2020

"Ik kan gerust zeggen dat het zonder

de hulp van Zorin niet was gelukt!"

Ik heb de samenwerking met Zorin als zeer geslaagd ervaren. Het is natuurlijk algemeen bekend dat voor kracht en spiergroei zowel een goed voeding&trainingspatroon, als een ijzeren wil en doorzettingsvermogen van cruciaal belang zijn.

 

In mijn optiek kan het een niet zonder het ander in de krachtsportwereld. Zelf zat het tussen de oren gelukkig goed en bezat ik over genoeg discipline en doorzettingsvermogen om mijn doel te realiseren.

 

 

 

 

 

 

Zorin is echter de man geweest die door middel van goede coaching en aanwijzingen, een goed gepersonaliseerd trainingsschema, een goed voedingsschema en bakken met wedstrijdervaring, ervoor heeft gezorgd dat mijn enthousiasme werd omgezet in efficientie. Ik bedoel daarmee te zeggen dat het ik altijd erg lastig vond om mijn vorm te optimaliseren, rekening te houden met genoeg eiwitten, en had ik erg weinig verstand van wat voor een trainingspatroon zou gaan zorgen voor kracht en spiergroei.

Schermafbeelding 2021-11-28 om 16.01.38.png

Als ik naar de gym ging, trainde ik doelloos wat rond en had ik geen flauw benul wat ik aan het doen was. Nadat Zorin voor mij een gepersonaliseerd schema maakte vlogen de PR's mij letterlijk om de oren en wist in niet wat ik meemaakte. Ik kan met een gerust hart zeggen dat het zonder de hulp van Zorin het mij niet was gelukt om eerst 2e in 2019 en daarna 1e in 2020 te worden van Nederland op het NK Powerliften. Als jij over genoeg discipline en doorzettingsvermogen bezit. Dan gaat Zorin degene zijn die jouw doelen kan Bewerkstelligen.

 

~ Bart Zeilstra (Nederlands kampioen powerliften 2020)

 

COACHING RESULTATEN

Deze strijders zijn je al voor gegaan. Door de juiste begeleiding en 100% commitment van deze atleten, hebben zij hun doelen reeds met succes behaald en streven we inmiddels al weer naar de volgende doelen. Wil jij ook een succes verhaal net zoals deze atleten?

Schermafbeelding 2021-11-28 om 15.45.00.png

VRAGEN OF OPMERKINGEN?

NEEM CONTACT OP!

Heb je een vraag over Online Coaching, wil je een afspraak maken voor een PT sessie of heb je een andere vraag?

E zorin@hotmail.nl

  • Instagram
bottom of page